Zonnepanelen Vereninging Eigen Huis start met Collectieve Inkoop

In de Noordelijke provincies van Nederland starten deze week nog de Collectieve Inkoop van Zonnepanelen. De Vereninging Eigen Huis zal deze activiteit voor haar rekening nemen. Inwoners van onder andere Drenthe, Flevoland, Friesland en Groningen mogen zich nu al vrijblijvend en geheel kosteloos inschrijven voor deze aanbieding.

Wat is het doel van zo een Inkoop aanbiedingen?

Men is ertoe over gegaan om deze Collectieve Inkoop voor Zonnepanelen te organiseren  om u het lastige uitzoekwerk uit handen te nemen. Daarnaast kunt u ook aan Zonnepanelen komen tegen een zeer schappelijke prijs. Dat is het voordeel van het kopen in vereniging verband. Dit is dus een unieke gelegenheid voor de consument die wilt overstappen naar het gebruiken van duurzame energie.

Vereniging Eigen Huis brengt samen

Geïnteresseerden worden door de Vereniging Eigen Huis samen gebracht in het belang van de duurzame energietransitie. Nadat de groep samen is gebracht wordt er dan een veiling georganiseerd om zonnepanelen te kopen. Op zo een veiling wordt door gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers hun waar aan de consument getoond. Er worden complete zonnepanelensystemen aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Uiteindlijk wordt dus de leverancier gekozen die het scherpste aanbod op tafel heeft kunnen leggen.

Iedere consument die zich heeft geregistreerd via Vereninging Eigen Huis krijgt van deze leverancier een vrijblijvende offerte op maat. Wat staat in zo een offerte? In zo een offerte staat vermeld wat men dan gaat betalen voor de installatie, monitoring  en ook de verbonden garanties. Hoe verder dan? De deelnemer heeft dan de keus om op het aanbod in te gaan of om het simpelweg te negeren. In het belang van de energietransitie wordt de consument wel zoveel als mogelijk aangespoord om mee te doen. Hoe meer mensen overstappen naar het gebruik van duurzame energie des te sneller de transitie zal vlotten. Als het tijd is zal u mogelijk ook benaderd worden binnen uw gemeente. Bekijk de aanbiedingen en maak ook  gebruik. Vooral als het aantrekkelijk blijkt.